Zen Corner

Over ons

Mijn verhaal

Ik ben Peggy Lissens en zag het levenslicht in 1970 in Halle en groeide op in Lot in een liefdevol gezin. Van kindsaf ben ik zorgzaam, eerlijk, hulpvaardig, trouw en perfectionistisch. Mijn dagen vulden zich met toneel, lezen, muziek en voetbal.

Na jaren te hebben genoten van het uitgaansleven leerde ik mijn man kennen. Mijn goede vriend werd mijn partner en samen zetten we verder de bloemetjes buiten en kregen we 2 prachtige kinderen.

Doorheen de jaren werd mijn lichaam echter een beetje moe en kreeg ik een dipje.

Gelukkig kwam ik tot het besef dat niet alles altijd moest en dat ik beter zorg moest dragen voor mezelf en niet alleen voor de anderen. Yoga, complementaire ontstressingstherapie en Biodanza leerden mij opnieuw naar mijn buikgevoel te luisteren en te leven in het moment, het nu. Dit bracht rust in mijn hoofd waardoor ik een positieve evolutie doormaakte. Het bruisende vuur in mij toonde me dat het na 28 jaar in de administratie te werken tijd werd voor iets anders.

Mijn jarenlange stille interesse voor gezondheid, Boeddhabeelden, Japanse tuinen en Aziatische decoratie kwam opborrelen, als het ontstaan van een nieuwe natuurlijke waterbron. Ik vond mijn evenwicht terug!

Ik besloot hiermee iets te creëren wat resulteerde in dit concept, Zen Corner. Een oase van rust, schoonheid en puurheid.

Nu, 5 jaar later, ben ik nog steeds blij dat ik mijn verlangen naar ‘iets anders’ heb doorgezet. Ik ben enorm dankbaar dat ik intussen zoveel mooie, unieke mensen heb leren kennen die mij nog meer in mijn kracht laten komen! Ik leer nog elke dag uit situaties en ontmoetingen, en gebruik deze mooie energieën om steeds verder te groeien. 

En dit in het besef dat het in het universum voornamelijk gaat om allesomheersende liefde. En dit wens ik te blijven delen met u …

Ik heet u van harte welkom in de Corner, en neem u mee in een wereld van ZEN…

Aziatische geschenkartikelen en meubilair

Kom volledig tot zen in onze winkel te St-Pieters-Leeuw. We bieden een ruim aanbod van boeddhabeelden en wandpanelen over mineralen en sieraden tot meubels en meditatiekledij.


Ontdek ons aanbod

Onze winkel

Zen Corner is niet zomaar de zoveelste winkel met geschenkartikelen. We maken het verschil door onze passie voor én kennis van de Aziatische wereld. We proberen u mee te nemen in een 'zen'-verhaal doorheen onze winkel. Zen Corner biedt producten aan naar ieders budget.

  • Een persoonlijke aanpak
  • Zeer ruim aanbod
  • Met liefde voor het vak
  • Kwaliteitsvolle producten
Zen Corner
Zen Corner
Zen Corner
Zen Corner